Rólunk

A Tivadar Kereskedelmi Kft. közel hatvan éve alapított családi vállalkozás jogutódjaként jött létre 1993.-ban. A kezdetben kizárólag hagyományos építőanyagokkal foglalkozó vállalkozás termékválasztékát a több mint harmincöt éve változatlan cégvezetés következetesen az építőanyag piacon megjelenő új, nagyobb hozzáadott szellemi értéket hordozó-, energiatakarékos- és környezetkímélő technológiák anyagainak irányában bővítette. Az alapvető építőanyagok mellett kínálatunk részét képezik a víz- hő és hangszigetelő anyagok, homlokzati hőszigetelő rendszerek, burkolási segédanyagok, építési vegyiáruk, a betonjavítás és betonkozmetika anyagai, az alap- és színező vakolatok, a homlokzattisztítás és védelem anyagai, a vizes- vagy károsodott homlokzatok javítóanyagai, műemléki felújító anyagok, térburkolatok, ipari padlók, bitumen alapú réskitöltő- és útjavító anyagok, kiemelkedő minőségű faápoló olajok és lazúrok, stb.

A termékek egy részét a jelen web-áruházunkban is árusítjuk, más részéről pedig a http://www.tivadarkft.hu című honlapunkon tájékozódhat az érdeklődő, ahol a termékleírások és árjegyzékgyűjtemények mellett újdonságok ismertetése és építőipari recepttár is található.

Szívesen látjuk el a hozzánk fordulókat műszaki információkkal és kivitelezési tanácsokkal egyaránt. Kérdéseiket on-line szövegbeviteli ablakunkon keresztül, email-ben vagy telefonon várjuk. A feliratkozóknak aktuális akciós árainkról és termékeinkről havi rendszerességgel hírlevelet küldünk.

                                                                                                   dr. Tivadar János
                                                                                                         ügyvezető